KAMPVUURAVONDEN

Allereerst zijn er onze Kampvuuravonden. Een plek om vriendschappen op te bouwen, een goed gesprek te voeren en God te ontmoeten. We willen elkaar stimuleren, bemoedigen en coachen om een man te worden en te zijn naar Gods hart op de verschillende gebieden in ons leven.

VADER-ZOON NIGHTS

De Vader-Zoon Nights zijn indrukwekkend! Onvergetelijk! Qualitytime voor Vaders en Zonen. Samen grenzen verleggen, uitdagingen aangaan, flink zweten en rond een warm kampvuur praten als mannen onder elkaar. Waarom? Gewoon omdat het leuk is én omdat het belangrijk is tijd te investeren in de relatie tussen vader en zoon.

ZWERFTOCHTEN

Nieuw zijn de Zwerftochten. Een activiteit die voor het eerst in 2016 van start zal gaan. Een activiteit waarin we mannen zowel geestelijk als fysiek willen uitdagen. Tijdens de Zwerftochten willen we met elkaar nadenken over verschillende thema’s, met elkaar in gesprek gaan en elkaar stimuleren om daadwerkelijke stappen te maken in ons leven.

Geïnspireerd door de activiteiten van bijvoorbeeld een organisatie als de 4de Musketier en door de enthousiaste verhalen van mannen die betrokken waren bij Karakterweekenden hebben wij het idee opgepakt om ook vanuit Veere activiteiten te organiseren met en voor mannen.

Activiteiten die uitdagend zijn en mannen de gelegenheid bieden om God en elkaar te ontmoeten.

Wij vinden het belangrijk dat we als mannen werken aan onze karaktervorming. Het is ons verlangen dat Jezus met Zijn liefde, wijsheid en kracht in en door ons heen zal werken, zodat we steeds meer op Hem gaan lijken. We geloven dat dit een positieve invloed zal hebben op onze gezinnen, echtgenotes, vrienden, gemeente en op de samenleving waar wij in leven.

KVA Veere.

 

 

AANMELDEN KVA-EVENTS Klik op agenda-item hieronder

There are no upcoming events.

facebooktwittergoogle_plusmail
Het was geen zware zwerftocht; we zijn sterk bemoedigd door Gods woord. Jezus is ons nabij in elke storm van ons leven. Dank mannen voor jullie organisatie. – René (Zwerftocht 13-02-2016)